Antwoord op veelgestelde vragen

Is Helen Lannoye ook geopend op koopavond of koopzondag?

Op koopavonden en koopzondagen is de winkel gesloten.

Hoe lang bestaat de zaak?

Sinds 1994.

Kan ik bij Helen Lannoye online kopen of bestellen?

Op de website kunt u een eerste uitgebreide indruk krijgen van ons actuele aanbod. Bij interesse zie ik u graag in de winkel, voor een uitgebreid persoonlijk advies. Maar wilt u iets bestellen en u weet precies de maat, neem dan gerust contact op »

Brengt Helen Lannoye vermaakkosten in rekening?

Nee, het vermaken van kleding valt onder de service.

Waar komt uw collectie vandaan?

Mijn collectie komt uit Zweden, Denemarken, Duitsland, Italië en Oostenrijk. Om nieuwe collecties te vinden, bezoek ik regelmatig beurzen en ontwerpers in het buitenland. De preview van de collectie die u binnenkort bij ons kunt verwachten vindt u hier »

Welke exclusieve modemerken verkoopt Helen Lannoye?

OSKA, Marina Rinaldi, Persona, Annette Gortz, EO Design, Gudrun Grenz, Karvinen, Trine Kryger Simonsen, Raffauf, Johnston’s, Michèle, Schauraum, shawls van Inspired By, tassen van Hester van Eeghen en sieraden van Annemieke Broenink, Jianhui en Langani. Kijk hier voor een compleet overzicht van alle merken »

Heeft u ook een webshop waarin ik online kan bestellen?

Ik heb geen webshop. Omdat veel kleding verschillend valt en mijn zaak te klein is om alle kleding op te slaan en te verzenden. Ook zijn veel vrouwen niet zeker welke maat ze precies nodig hebben. Hierdoor wordt versturen dus moeizaam. Wanneer u precies weet wat u wilt hebben en welke maat u nodig heeft, dan is het echter geen enkel probleem. Zo stuur ik al jaren kleding naar klanten, naar alle tevredenheid van beide kanten. U kunt mij dus altijd mailen of bellen als u hierover vragen heeft. Ik help u uiteraard graag.

 

Ik heb een vraag waarop ik het antwoord hier niet vind.

Geen nood. Klik op mijn e-mailadres rechtsonder op deze pagina. U kunt mij dan een e-mail sturen met uw vraag. Deze zal ik dan zo snel mogelijk proberen te beantwoorden. Bellen mag natuurlijk ook.