« terug naar overzicht

Winterjassen in huis

Winterjassen in huis

Deze week zijn de fijne winterjassen binnen gekomen uit Zweden, ik verkoop ze nu 4 jaar en alle klanten die er al een hebben zijn er bijzonder blij mee.

Het zijn “weer en wind” bestendige jassen, geschikt om mee te fietsen en ze zien er mooi uit.

Alle modellen staan al op de website en ik heb er al weer een aantal verkocht.

Morgen ben ik weer in de winkel en begin ik aan de laatste week van augustus en ik denk dat het druk wordt gezien de reacties van klanten via de mail en telefoon, dit is de leukste tijd van het seizoen met vaste klanten die graag vroeg komen om een mooie keus te hebben en niet mis te grijpen.

Ik heb er weer zin in en ik zal in september ook op dinsdag open zijn !

Afgelopen week zijn er ook prachtige shawls en een schitterende nieuwe collectie kettingen van Langani binnen gekomen.