« terug naar overzicht

Wat doe je aan met deze hitte !

Wat doe je aan met deze hitte !

Deze week thuisgekomen uit Frankrijk waar we een heerlijke vakantie aan zee in Bretagne hadden met mooi weer en gemiddeld 24 C en de temperatuur van de zee was 19 C.

Kortom prima uit te houden.

Deze week worden alle records verslagen qua temperatuur en ik ben heel blij dat ik deze week nog gesloten ben want ondanks dat ik airco in de winkel heb is het toch zwaar om met dit weer te werken, bovendien is het meestal erg rustig in de stad met dit weer.

Wat kun je nu het beste aantrekken met dit weer ?

Uiteraard het liefst natuurlijke materialen zoals katoen en linnen en vooral los zittende kleding waar de lucht een beetje doorheen kan waaien, alles wat strak zit is extra warm.

Een jurkje is het aller luchtigste, heb je last van schurende dijbenen met dit weer draag dan Bandelettes die zien er ook nog eens leuk uit, verkrijgbaar bij www.la-kruug.nl.

Bloter is beslist niet koeler, doe jezelf en je omgeving een plezier en houd het alsjeblieft een beetje bedekt !

Ik weet soms niet wat ik zie op straat met deze hitte, bijvoorbeeld een man in alleen een zwembroek bij het winkelcentrum en helaas had hij niet het figuur van Arie Boomsma.

Deze week ben ik naar de fantastisch tentoonstelling Lang leve Rembrandt geweest en ook naar  de tentoonstelling van Erwin Olaf, beide in het Rijksmuseum, absolute aanrader.

Bijkomend voordeel is dat het in het museum heerlijk koel is.

Nog even veel sterkte met de hitte en volgende week woensdag ben ik er weer en is iedereen weer van harte welkom !

Er zijn nog leuke, voordelige zomer restanten, tot gauw en een zonnige groet,

Helen