« terug naar overzicht

Veel nieuwe collectie !

Veel nieuwe collectie !

Elke dag gaat het gesprek over mijn pensioen in mijn winkel, ik heb nog nooit zoveel complimenten en lovende woorden gehad als afgelopen maanden, heel erg leuk !

De meest gestelde vraag is : “Wat ga je dan doen ? ” en de tweede vraag is: ” Ga je vrijwilligerswerk doen ?”.

Antwoord hierop is dat ik mijn werk heus wel zal gaan missen de eerste tijd maar ik verlang ook naar de vrijheid en om meer tijd te hebben voor al mijn andere interesses en nee ik ga geen vrijwilligerswerk doen, het lijkt me heel erg fijn om geen verplichtingen te hebben.

Zaterdag hebben we alle nieuw binnen gekomen collectie gefotografeerd en vandaag heb ik alle foto’s op de website gezet dus de site is weer helemaal up to date.

Lekker foto’s kijken en daarna langs komen !

In september ook op dinsdag geopend.

Tot gauw, met een warme groet,

Helen