« terug naar overzicht

Vakantie voorbij en terug in de winkel !

Vakantie voorbij en terug in de winkel !

Wat hebben we een ongelooflijk mooie zomer, het kan niet op dit jaar.

De vakantie was heerlijk, wij waren 2 weken naar St.Malo in Bretagne en ook daar was het exceptioneel mooi weer. Elke dag in zee zwemmen, langs strand wandelen, lekker lanterfanten, mooie boeken lezen en heel veel lekker eten, kortom een top vakantie.

Ik heb “Wees onzichtbaar” van Murat Isik gelezen, een schitterend boek, ik vond het zo jammer toen ik het uit had, ik wilde nog wel 600 bladzijden verder lezen. Ook las ik het boek van Barbara Beukering “Kruip nooit achter een geranium” een leuk boek met interviews met allemaal interessante vrouwen op leeftijd met als thema ; hoe wordt je leuk oud ? Ik las het met veel plezier en heb vaak hardop gelachen. Nu ben ik begonnen in het boek over Adele Bloemendaal van Henk van Gelder, Adele is voor mij een rolmodel geweest en ik verheug me om over haar leven te lezen.

Inmiddels ben ik ook alweer 3 dagen naar de beurs in Dusseldorf geweest om de collecties  voor voorjaar/zomer 2019 te bekijken en in te kopen. Dat blijft toch het leukste wat er is, collecties bekijken en daar dan een keus uit te maken.

Morgen gaat de winkel weer open en gaat de opruiming nog een paar weken door met extra korting !

Ook gaat vanaf morgen de nieuw collectie binnenkomen en dat is altijd heel erg leuk om te zien wat ik ruim een half jaar eerder allemaal uitgezocht heb.

Morgen begint het met OSKA, dan gaan we fijn winterkleding uitpakken, prijzen en ophangen terwijl het buiten nog mooi, warm zomerweer is, altijd een grappig contrast.

Ik heb er zin in en hoop weer heel veel vaste klanten te begroeten de komende dagen.

Tot gauw en geniet van het mooie weer.