« terug naar overzicht

SUPER ZOMER OPRUIMING !

SUPER ZOMER OPRUIMING !

Hallo daar ben ik eindelijk weer eens !

Door een flinke verbouwing thuis waarbij het vooral om een nieuwe keuken ging maar ja als we dan toch in de rommel zaten dan kunnen we ook nog wel wat andere dingen meteen ook doen.

Dat was een pittige periode maar het resultaat is prachtig en op een paar dingetjes na is het klaar, veel troep en stress maar beslist de moeite waard geweest.

Afgelopen week is mijn mailing over de opruiming op de mat gevallen en ik heb nog nooit zo’n massale reactie meegemaakt in mijn 25 jarig bestaan als de afgelopen vrijdag en zaterdag.

Of het nou kwam omdat ik er op gezet heb dat ik per 1 maart 2020 met pensioen ga kan ik alleen maar vermoeden, in ieder geval begon iedereen die binnen kwam er wel meteen over.

Iedereen die voor die tijd al in de winkel geweest was had ik het al persoonlijk verteld dus dit was de tweede lichting klanten die het nog niet wisten.

Alle reacties hebben de zelfde strekking, variërend van “Groot gelijk” tot “dat kan echt niet hoor want waar moet ik dan naar toe ?”

Erg leuk om al die reacties en tips te krijgen, het maakt veel los dat is wel duidelijk.

Voorlopig is het nog niet zo ver, dit is mijn laatste zomeropruiming en er komt nog een bloedmooie wintercollectie binnen in augustus.

Kom in ieder geval nog even naar de zomer opruiming want dat is zeer de moeite waard.

Tot gauw en een zonnige groet,

Helen