« terug naar overzicht

Start Winter Opruiming

Start Winter Opruiming

Morgen begint de seizoensopruiming met leuke korting op een deel van de najaar/winter collectie, extra voordelig is het rek “second season” met kleding van vorige seizoenen.

Het is een eerlijke opruiming van restanten van mijn collectie, bij mij geen dingen die je nooit in de winkel gezien hebt en dan tijdens de opruiming ineens in de rekken ziet hangen.

Ook geen Black Friday van 4 dagen of andere marketing stunts die alleen maar bedoelt zijn om de hebberigheid van mensen op te wekken en te zorgen dat je dingen gaat kopen die je anders nooit had gekocht. Deze acties worden helaas steeds populairder  en maken veel kapot vooral voor kleine zelfstandigen. Een steeds groter worden groep consumenten wil graag veel voor weinig.

Bij mij in de winkel is de vraag maar 1 keer gesteld door iemand die ik niet kende en bij het bekijken van prachtige merino wollen shawls vroeg of ik ook iets aan Black Friday deed ? Het antwoord kunt u raden en er is geen shawl gekocht.

Ik hoop de komende weken weer veel vaste klanten te begroeten die nog iets leuks uit komen zoeken in de opruiming. Ook leuk vind ik de klanten die zich mijn prijsklasse niet kunnen permitteren en dan in de opruiming wat uit komen zoeken, dan koop je toch kwaliteit waar je lang mee doet, heel verstandig en ook deze klanten zijn uiteraard van harte welkom.

Komt u ook langs ?

Tot gauw,

Helen