« terug naar overzicht

Retourtje Londen .

Retourtje Londen .

Gisteren “even” heen en weer naar Londen geweest samen met mijn man Per om sieraden in te gaan kopen bij Jianhui Yan.

Om 4.15 uur (help !)  opgestaan en om 7.20 uur vlogen we weg, ik was even het uur tijdverschil vergeten, dus we waren erg vroeg ter plaatse.

Jianhui kwam ons ophalen bij het afgesproken metrostation vlakbij zijn showroom/kantoor, zijn collectie was weer erg mooi en ik heb een mooie keus gemaakt.

Daarna heeft Jianhui ons meegenomen naar Somerset House, een prachtig gebouw, waar een mooie tentoonstelling was en waar we in het leuke restaurant van het museum heerlijk geluncht hebben.

Met zijn tweeën  zijn we nog naar het centrum gegaan want ik wilde heel graag naar het oude warenhuis Liberties, alleen het gebouw is al een bezoek waard.

Buiten is het vakwerk en binnen is het van heel veel bruin hout tot en met de lift aan toe en er is een schitterend atrium in het midden met een hout met glas dak waardoor er een mooie lichtinval is.

Op sommige afdelingen staan leuke excentrieke verkopers en de collectie is buiten de bekende gebloemde stofjes ook leuk om te zien.

Intussen was het erg hard gaan regenen en om 18.00 uur waren we al terug op Heatrow, we vlogen om 21.50 terug, helaas met een flinke vertraging van 2 uur terwijl het maar een vlucht van 45 minuten is !

Maar al met al was het een heel erg leuke dag, mar we waren wel gevloerd !

Ik ben benieuwd naar de reacties op de sieraden, morgen hang ik ze al in de winkel.

Afgelopen week zijn er veel prachtige wollen truien en vesten van EO Design binnen gekomen en ook de collectie die ik inkocht bij Gudrun Grenz is al binnen, verder de geliefde vesten van Johnstons in heel veel leuke kleuren. Uit Denemarken zijn de broeken van LauRie bijna compleet uitgeleverd dus het wordt alweer wat zo met de nieuwe collectie.

Er staan al nieuwe foto’s bij collectie.

Tot gauw !

Helen