« terug naar overzicht

Pensioen !

Pensioen !

Vandaag is de eerste dag dat ik niet naar de winkel ga omdat ik met pensioen ben, ik voel me alsof ik aan het spijbelen ben.

Afgelopen week was het behoorlijk druk en zaterdag was heel erg gezellig met veel klanten die nog even langs kwamen, ook werden er veel bloemen bezorgd.

Mijn huiskamer staat vol met prachtige bloemen waar ik enorm van geniet.

De komende dagen halen we de winkel leeg en zaterdag draag ik de sleutels over aan de nieuwe huurder OSKA, zij gaan de winkel opnieuw inrichten en zullen zo snel mogelijk openen.

Ik wil iedereen heel hartelijk bedanken voor de hartelijke woorden, cadeaus, bloemen en lieve kaarten die ik de afgelopen maanden heb ontvangen, het was GEWELDIG om mee te maken.

Afgelopen weekend hebben ik samen met Per in een prachtig restaurant mijn pensioen gevierd en dat was een onvergetelijke avond.

Per heeft mij jarenlang gefotografeerd voor mijn website en nog veel meer gedaan voor mijn winkel, altijd op de achtergrond, maar zonder hem had ik het niet gered.

Nu ga ik genieten van de vrijheid en afkicken van een heel druk leven.

Natuurlijk ga ik veel van mijn klanten missen, maar de laatste weken heb ik ook klanten gehad die nog proberen af te dingen op iets wat al 70 % afgeprijsd is en dat respectloze, hebberige gedrag zal ik zeker niet missen. Ik geef het dan liever gratis aan iemand die het goed kan gebruiken.

De kleding die ik over heb gehouden gaat naar een goed doel daar wordt ik blijer van dan nog meer korting geven.

Maar wees niet bang ik ga vooral de leuke en positieve dingen onthouden want die waren er altijd volop gelukkig.

In al die jaren heb ik zo veel bijzondere, lieve en inspirerende vrouwen aan gekleed in mijn winkel daar kijk ik met heel veel plezier op terug.

Aanstaande zaterdag wordt mij een afscheidsborrel aangeboden in de Zijlstraat door mijn collega’s bij Caroline Biss en dan verlaat ik definitief de Zijlstraat.

Ik heb mijn droom waargemaakt met mijn eigen winkel, het was de beste beslissing van mijn leven, het heeft mij ongelooflijk veel gebracht, zoals zelfvertrouwen, plezier en heel veel mensenkennis.

Nu verheug ik mij op de vrijheid en op alle tentoonstellingen, voorstellingen en reizen.

Interesses genoeg om de dagen mee te vullen.

Het ga u allemaal goed, misschien komen we elkaar nog ergens tegen in de Toneel/film schuur, een theater of en museum ?

Met heel veel dank en een lieve groet,

XXX Helen