« terug naar overzicht

Laatste week voor de vakantie ! Gesloten vanaf 1 tot en met 31 juli.

Laatste week voor de vakantie ! Gesloten vanaf 1 tot en met 31 juli.

Nog een week om wat leuks uit te zoeken voor de vakantiesluiting de hele maand juli !

Hoop nog veel klanten te zien voor dat ik even dicht ga, dat is altijd een gezellige week, ik hoor de vakantieplannen van mijn klanten en iedereen wenst mij een fijne vakantie toe.

Ook heb ik al veel positieve reacties gehad op de preview van de najaar/wintercollectie foto’s op de site en ook al klanten die direct gemaild willen worden als hun favoriete kleding binnen komt.

Als ik terug kom op 1 augustus is er nog een paar weken opruiming en dan komt de nieuwe collectie binnen, altijd grappig dat ik dan de laatste zomer shirts verkoop en tegelijkertijd gaan de eerste winter jassen er al uit soms bij 25 C.

Als u lid bent van de Toneelschuur ziet u mij in de nieuwsbrief die nu op de mat valt, ik ben als “Dikke vriend” geïnterviewd, als ik een voorstelling of film bezoek in de Toneelschuur kom ik ook altijd klanten tegen.

Veel van mijn klanten zijn liefhebbers van kunst en cultuur.

Ik verheug me enorm op mijn vakantie, heb genoeg boeken klaarliggen voor een vakantie van 6 maanden op een onbewoond eiland !

Zoals o.a. “Wees onzichtbaar” en zondag kreeg ik de laatste van Tommy Wieringa cadeau en dan lees ik ook af en toe een stuk in Juliana van Jolande Withuis en heb ik ook het boek over Adele Bloemendaal liggen enz.enz.

Hoop u deze week nog even te zien en anders tot in augustus.