« terug naar overzicht

Kunst en cultuur

Kunst en cultuur

Soms moet je jezelf enorm motiveren om ergens heen te gaan en als je dan geweest bent kom je er eigenlijk altijd blij vandaan.

Vanmiddag was ik naar museum Voorlinden, ik was er al een keer geweest en dacht toen daar moet ik snel nog eens heen. Tja daar zit dan toch bijna een jaar tussen. Het was weer zeer de moeite waard en als ik nou ergens inspiratie van krijg en ook blij van word is het van moderne kunst. Zo ook dit keer, het is niet zo’n groot museum en dat is ook prettig. In een zaal stond een bouwwerk van oude kozijnen en deuren in allerlei kleuren en daar kon je ook naar binnen, daar was rondom alles gespiegeld en aan het spiegel plafond hingen heel veel verschillende lampen die weer reflecteerden in wanden en vloer. Dat gaf een vervreemdend effect, heel apart, zie foto.

Afgelopen vrijdagavond waren we naar de Philharmonie waar we Vreemde Kostgangers zagen, Henny Vrienten, Boudewijn de Groot en George Kooymans, drie mannen die heel plezier hebben op het podium.

In een uitverkochte zaal gaven zij een ontzettend leuk concert, veel oudere jongeren in de zaal net als op het podium die allemaal een topavond hadden.

Het was weer een mooie week in de winkel met veel vaste klanten die blij huiswaarts gingen met goed gevulde tas.

Afgelopen week zijn er nog jurken, shirts en jasjes binnengekomen van Gudrun Grenz, zij had enorm te kampen met griep bij de coupeuses waardoor ze later geleverd dan normaal. De collectie van Gudrun munt uit in mooie stoffen en een hele goede coupe.

Ik heb weer zin in de komende week en hoop op veel gezellige vaste klanten.

Tot gauw !