« terug naar overzicht

Hoera de zon schijnt !

Hoera de zon schijnt !

Daar ben ik eindelijk weer eens, ik werd de laatste weken erg in beslag genomen door andere dingen en dan komt het er niet van om mijn blog te schrijven.

Wat heerlijk om vanochtend op te staan en die blauwe lucht te zien en het mooie weerbericht te horen.

Hopelijk kan eindelijk de jas een keer aan de kapstok blijven hangen.

April was ook niet heel druk met al dat matige weer en dan zie je in veel winkels (vooral ketens) al de kortingsborden op de ramen staan, met teksten als mid season sale of pre-sale en ga zo maar door.

Hoe het ook genoemd wordt het zijn allemaal marketing trucs om de consument naar binnen te krijgen met korting, alles gaat over korting tegenwoordig of het nou kleding is of reizen of eten maakt niet uit als je maar korting krijgt. Dat daar speciaal voor ingekocht wordt en dat er veel kapot gemaakt (bij kleine zelfstandigen)  wordt, maakt veel consumenten niet uit als het maar voordelig is.

De outletcentra zijn daar ook een voorbeeld van, vaak hoor je klanten die daar kopen niet vertellen dat ze wat leuks gekocht hebben maar dat ze zo veel korting gehad hebben, men koopt om de korting blijkbaar.

Het woord GRATIS is ook zo’n marketing term, nou gratis bestaat niet want linksom of rechtsom betaal je het uiteindelijk gewoon zelf.

Zoals u weet is het bij mij gewoon, ouderwets misschien, twee keer per jaar opruiming aan het eind van het lopende seizoen, een eerlijke opruiming met restanten van de kleding uit mijn collectie en niet speciaal ingekochte kleding die dan gedumpt wordt voor een lage prijs. Zo blijf ik het ook doen want ik doe graag eerlijk zaken en ja dat is niet altijd makkelijk maar gelukkig heb ik veel vaste klanten die dat waarderen en altijd weer graag terugkomen.

Enkel operatie:

Volgende week dinsdag worden de schroeven en het metaal uit mijn enkel verwijderd, de breuken zijn gelukkig mooi genezen dus het metaal heeft geen functie meer en dan hoop ik dat ik daarmee dat hoofdstuk af kan sluiten.

Het is een dagbehandeling en ik ben de volgende dag gewoon in de winkel, wel met assistentie voor de zekerheid.

Geniet van het mooie weer en ik hoop tot gauw !