« terug naar overzicht

Heerlijke voorjaars kleuren

Heerlijke voorjaars kleuren

Gisteravond heel veel nieuwe foto’s op de website geplaatst bij collectie van de kleding die al in binnen is.

Heerlijk om al die voorjaars kleuren te zien daar zijn we allemaal wel aan toe na al die griep waar bijna iedereen wel mee te maken kreeg de afgelopen weken.

Dit is ook de laatste week van de opruiming want ik heb de ruimte nodig voor de nieuwe collectie en ik ben er ook wel klaar mee eerlijk gezegd. Het is veel leuker om met de nieuwe collectie te werken met gezellige enthousiaste vaste klanten.

Afgelopen had ik mijn laatste inkoop afspraak voor de collectie voor winter 2018-2019, ik ben daar de afgelopen weken intensief mee bezig geweest en daar ben ik voor naar Dusseldorf en Kopenhagen geweest en ook naar diverse agenten in Amsterdam.

Het beloofd een prachtige winter te gaan worden want ik ben geweldig goed geslaagd.

Maar nu eerst heerlijk naar het voorjaar toe, ik heb er zin in en ik hoop u ook.