« terug naar overzicht

Even weer op dinsdag open !

Even weer op dinsdag open !

De afgelopen week was lekker druk met veel vaste klanten en heel veel kleding die binnen kwam.

Soms een beetje teveel tegelijk maar dat heb ik niet in de hand, ik weet meestal niet wanneer de klanten komen en hetzelfde is dat met de uitlevering van de goederen.

Vrijdag kwam er nog heel van van OSKA binnen waarmee deze collectie compleet is en ook kreeg ik alles van IGOR binnen, dus flink aan het uitpakken geweest en het is allemaal erg mooi zo bij elkaar in de rekken.

Ik merk dat de klanten na de heerlijke zomer ook echt zin hebben in de nieuwe collectie voor het najaar en de reacties zijn heel positief.

Het grootste compliment is toch wel dat de klant “klaagt” dat er teveel moois is en toch echt moet kiezen.

Zaterdag aan het begin van de avond hebben we weer veel foto’s gemaakt en die staan nu op de website.

In september ben ik ook weer even op dinsdag open dus morgen ben ik aanwezig, ik weet al dat er een vaste klant uit Florida komt, zo leuk zij komt een keer per jaar naar Haarlem en altijd ook naar mijn winkel.