« terug naar overzicht

Eerste dinsdag open

Eerste dinsdag open

Zo de eerst vijf daagse werkweek zit er op en het was een mooie drukke week.

Toevallig had ik dinsdag mijn vaste, trouwe klant uit Florida in de winkel. Zo leuk, altijd als zij met haar man op familie bezoek komt in Haarlem bezoekt ze ook altijd mijn winkel en dan gaat er een goedgevulde tas mee terug naar Amerika.

Woensdag iemand heel erg blij gemaakt met goed advies en kleding voor de trouwerij van haar dochter die 2 ! dagen daarna plaats vond, alles wat ze gekocht had was niet zo mooi en/of niet zo geschikt voor de trouwerij van haar dochter. Ze kocht een prachtige donkerblauwe jurk bij een rood jasje wat ze al had en de mooie Langani ketting maakte het geheel helemaal af. Prachtig om te zien dat ze tranen van blijdschap in haar ogen had en heel veel voldoening aan mijn kant.

Deze week zijn er ook flink wat winterjassen verkocht, ik merk dat de klanten na deze prachtige zomer echt zin hebben in het najaar met de kleding die daar bij hoort.

Deze week is er veel uit Finland binnengekomen van Karvinen o.a. prachtige wollen truien in mooie kleuren, de foto’s staan al weer op de site.

Van Annette Gortz zijn er ook nog pullovers en een vest binnen en ook die staan al op de site en op de foto bij dit bericht heb ik een super mooie pullover van Gortz aan.

Op naar de volgende week morgen ! Komt u langs ?