« terug naar overzicht

Een jaar geleden

Een jaar geleden

Het is alweer een jaar geleden dat ik mijn enkel brak en niet wist hoe het af zou lopen met mij en met mijn winkel.

Gelukkig is het allemaal goed afgelopen met behulp van lieve vrienden en een flinke dosis doorzettingsvermogen.

Afgelopen week was het heel erg druk in de winkel, iedereen had zin in het voorjaar na die super koude periode eind februari. Het was heel gezellig met allemaal leuke, lieve vaste klanten die zin hadden in iets nieuws, iets leuks, iets met vrolijke voorjaarskleuren.

Het was fijn werken met zoveel enthousiasme over de nieuwe collectie en al die dierbare contacten met mijn klanten sommige al vanaf het eerste uur in 1994.

De vraag die me het meest gesteld wordt in de winkel is of ik alsjeblieft nog niet wil stoppen, ik zie dat als een groot compliment en zolang ik er nog zo veel plezier aan beleef als nu ga ik nog fijn door.

Ik verheug me op komende week, de uitnodiging is vandaag op de mat gevallen bij mijn klanten en ik verwacht er veel van.

Tot gauw !