« terug naar overzicht

Een hele lange verjaardag !

Een hele lange verjaardag !

Wat vorige begon als een stevige verkoudheid werd een stevige bronchitis aanval waar ik nu nog niet helemaal van opgeknapt ben maar ja de winkel moet toch weer open vandaag.

Dat zijn altijd de enige momenten geweest dat ik het zwaar vond om in de winkel te staan als ik ziek ben of als er groot verdriet is want je moet er dan toch staan en de klant verwacht uiteraard dat je gezellig bent en je best doet natuurlijk.

De afgelopen weken is het afscheid nemen van klanten nog steeds doorgegaan en ik ben enorm verwend met heel veel verschillende cadeaus zoals boeken bonnen, boeken, lieve kaarten en nog meer chocolade.

Het is eigenlijk net alsof ik al maanden jarig ben !

Afgelopen week zei een klant dat dit waarschijnlijk niet de leukste periode in mijn winkel was en eerlijk gezegd had ik dat zelf van te voren ook gedacht maar het tegendeel is waar, door alle lieve reacties van mijn vaste klanten is het juist een hele leuke tijd geworden.

Ik voel me enorm gewaardeerd en dat is leuk afscheid nemen.

Heel hartelijk bedankt en een lieve groet.