« terug naar overzicht

Dolle dwaze dagen !

Dolle dwaze dagen !

Wat een ongelooflijke week was het afgelopen week, het waren net de dolle, dwaze dagen van de Bijenkorf in mijn winkel !

Maar dan niet met klanten die de kleding uit elkaars handen trekken maar heel gezellig met zijn allen door de collectie heen gingen en uitzochten wat ze leuk vonden, de sfeer was heel goed en het was reuze gezellig.

Vrijwel iedereen vond nog iets leuks en sommigen zelfs een hele garderobe omdat ze heel lang niet geweest waren en door mijn kaart dachten : Nu of nooit !

Sommige klanten hadden ook een cadeau voor me mee genomen en dat vind ik zo lief.

Zo heb ik een erg leuk kookboek gekregen “De oven van van Boven” en ook bonbons, een poezen verjaardagskalender en diverse leuke kaarten met lieve woorden en veel complimenten.

Zaterdag aan het eind van de middag kwam een echtgenote van een klant binnen om me te bedanken dat ik er zo veel jaren voor gezorgd had dat zijn vrouw er zo leuk uit zag, nou daar werd ik helemaal verlegen van, ontzettend leuk dat hij die moeite nam om mij dat te komen zeggen.

Omdat ik bijna geen truien en vesten meer had van EO Design en uiteraard niets meer wil bestellen hebben zij mij een grote doos voorraad opgestuurd en wat ik niet verkoop mag terug, zo komt het dat ik weer een prachtige merino wollen collectie van ze heb hangen.

Zaterdagmiddag om vijf uur was ik compleet gevloerd van alle drukke dagen maar ik ging heel tevreden en blij naar huis.

Nog lang niet iedereen is al geweest dus ik reken weer op een gezellige week !

Tot ziens en bedankt voor alle lieve woorden en complimenten.

Helen