« terug naar overzicht

Brrrrr……

Brrrrr……

Wat hebben we allemaal schoon genoeg van de kou zeg, ik was zaterdag nog verbaasd hoe veel klanten toch binnen kwamen lopen ondanks de Siberische wind.

In de winkel krijg je wel een voorjaarsgevoel door alle kleuren.

Afgelopen week zijn er weer wat dingen binnengekomen, o.a. lange blouses van Trine Kryger, shirts en jurkjes van Gudrun Grenz en prachtige blouse jasjes van Karvinen uit Finland.

Zaterdag om vijf uur hebben we alle nieuw binnengekomen kleding gefotografeerd en ze staan al weer op de site, ook heb ik een aantal van de prachtige shawls gefotografeerd en die staan bij accessoires.

Nu staat bijna alles er op, nog wat sieraden en tassen en shawls en dan is het compleet.

Veel werk maar bijna elke klant die binnen komt heeft zich al georiënteerd op mijn site dus het is zeker de moeite waard en ik krijg veel complimenten op mijn overzichtelijke en uitgebreide site, dat motiveert ook.

Morgen krijg ik weer nieuwe sieraden binnen van de Chinese ontwerper Jianhui uit Londen, zijn collectie wordt steeds geliefder.

Vandaag heb ik fijn nieuwe schoenen voor het voorjaar gekocht bij Van Schijndel schoenen in Hilversum, zij hebben een geweldige collectie comfort schoenen die er toch niet vreselijk uit zien als u begrijpt wat ik bedoel.

Morgen doe ik ze meteen al aan, wie komt er kijken ?