« terug naar overzicht

Belevenissen in de winkel

Belevenissen in de winkel

Vandaag is mijn vakantie begonnen.

De afgelopen weken is het erg druk geweest in de winkel met de opruiming en dan maak je best veel mee, ik dacht ik zal eens zo maar een paar belevenissen hier delen.

Zo werd ik opgebeld door een klant die al een tijdje niet geweest was, zij vertelde dat ze een beroerte gehad had en nog steeds flink beperkt was, ze mocht bijvoorbeeld ook nog niet autorijden. Nu kwam de verjaardag van haar kleinkind er aan en ze wilde zo graag iets leuks, nieuws aan op die dag of ik bereid was om iets op te sturen. Natuurlijk wil ik dat en we hebben gezamelijk wat  uitgezocht op mijn website en ik heb een aantal dingen opgestuurd en kreeg de volgende dag een dolblije mail nadat ze het pakketje ontvangen had want alles was naar wens.

Dat geeft heel veel voldoening.

Een mevrouw, flink op leeftijd, komt in de winkel en begint te vertellen dat haar zus overleden is, zij hebben hun hele leven samen gewoond en nu was ze alleen.

Ze had bijna alle kleding naar Roemenië gestuurd op een setje na en nou wilde ze dat graag even aantrekken in mijn winkel zodat ik kon zeggen of zij dat nog kon dragen.

Zij heeft het aangetrokken en het zat goed en stond haar leuk, prima nog te dragen dus.

Deze mevrouw was heel blij met mijn mening en eenmaal terug aangekleed vertelde ze dat helemaal niemand had aan wie ze dit had kunnen vragen, dat raakte mij enorm en ik ben blij dat ik haar kon helpen. Achteraf vind ik het jammer dat ik niet gevraagd heb hoe ze bij terecht kwam met deze vraag.

Dit zijn zo maar twee verhalen van de vele dingen die ik meemaak in de winkel, zo is elke dag weer een verrassing met wat er op je afkomt, het is nooit saai.

En nu dan vakantie vieren tot 30 juli, vanaf woensdag 31 juli ben ik weer aanwezig en beginnen de belevenissen in de winkel weer !