« terug naar overzicht

Afsluiting November

Afsluiting November

November is voor mij zo’n maand waar je even doorheen moet, er gebeurd niet veel bijzonders.

Wel leuke dingen gedaan natuurlijk, zo ging ik samen met Annemieke Broenink naar de tentoonstelling van Mart Visser, het was in een prachtig groot grachtenpand aan de Herengracht.

De tentoonstelling was echt de moeite waard, een mooie mix van de kunst en de kleding van Mart die heel mooi tentoongesteld was in het grotendeels gestripte interieur van dit monumentenpand.

Verder heb ik een concert van Queen bezocht (verjaardagscadeau voor mijn man) en dat was een geweldige avond.

En nu is het ineens alweer december de laatste maand van het jaar en begint morgen de opruiming en hoop ik heel veel van mijn vaste klanten te zien die nog even langskomen voor iets leuks met korting of een mooie ketting of shawl voor de feestdagen.

Het was geen makkelijk jaar, zoals iedereen zal begrijpen, door mijn fietsongeluk in maart maar het is ook weer voorbij denk ik dan maar en nu vooruit kijken naar een nieuw jaar met nieuwe kansen.

Ik heb in ieder geval een erg leuke nieuwe collectie ingekocht voor voorjaar/zomer 2018 met ook een paar nieuwe merken, dat geeft altijd weer een spannend gevoel. Ik heb het prachtige merk Annette Gortz ingekocht, heel exclusief door de prachtige stoffen, de stijl is mooi door eenvoud daar houd ik zelf altijd enorm van.

Het tweede nieuw merk is I.G.O.R. uit Kroatië, een mooie linnen collectie met o.a. aparte prints.

Bij preview op mijn website kunt u de foto’s al zien van de hele collectie, vanaf februari tot maart wordt alles uitgeleverd.

Ik hoop u allemaal nog een keer te zien dit jaar want ook de opruiming is altijd de moeite waard voor een bezoek !